Fotokonkurrencen Location scouting

Har du en location scout gemt i maven? Kan du lide at udforske byen? Er du vild med gamle filmbilleder? Så har Billed- og Plakatarkivet på Det Danske Filminstitut en udfordring til dig!

Mission stillfotograf

Opgaven er simpel: Lad et billede fra en film indgå i et nyt billede, som du tager. Eneste regel er, at det nye billede skal tages på samme location som det oprindelige filmbillede blev taget.

Herover er det f.eks. et still fra ”Mirakel”, som vi havde med ud på den location, hvor stillbilledet oprindeligt blev taget. Men der er frit slag og opgaven skal ikke nødvendigvis løses som vist her.

Sådan kommer du i gang

Du kan enten hente billeder i Billedarkivets ekspedition (se åbningstider og adresse i højre spalte). Eller vi kan sende dig et udvalg af billeder i en email, hvis du skriver til os på billedarkiv@dfi.dk. Endelig kan du gå på opdagelse på nettet eller i Filmdatabasen på www.dfi.dk og selv finde stills til at printe.

Hvornår?

Konkurrencen slutter 25. oktober 2013. Send dine konkurrencebidrag til billedarkiv@dfi.dk – max 3 fotos pr. deltager. Der er flotte filmplakater og –stills i præmie til de tre bedste forslag. Dommerpanelet består af Billedarkivets medarbejdere.

Læs mere om konkurrrencen.

Læs mere på Facebook og upload bidrag til konkurrencen.