Jeg hader ADHD - premiere og debat på 17 biblioteker

Dokumentarfilmen ”Jeg hader ADHD – Børn i en diagnosetid” følger tre børn i en dansk skoleklasse. De deltager i et enestående forløb, hvor man i stedet for diagnose og medicin fokuserer på det enkelte barns udfordringer og muligheder. Filmen har danmarkspremiere på mandag d. 27. maj, hvor filmen vises på 17 biblioteker landet over, efterfulgt af en live-transmitteret debat fra København.

Bibliotekspremieren finder sted på mandag d. 27. maj kl. 17 på folkebiblioteker fordelt over hele landet. Debatten om filmens emne finder sted på biblioteket på Rentemestervej i København, og transmitteres direkte til alle medvirkende biblioteker. Her kan publikum sende sms’er med spørgsmål, som de mener debatpanelet bør tage op. I debatpanelet sidder specialklasselærer Kristian Thorup, børne- og ungdomspsykiater Søren Hertz og psykolog Søren Benedikt Pedersen. Debatten modereres af DR2 værten, Mikkel Frey Damgaard.

Se mere på doxbio.dk om premierearrangementet og hvilke biblioteker der deltager.

”Jeg hader ADHD - Børn i en diagnosetid” er instrueret af Erlend E. Mo. Efter bibliotekspremieren vises filmen i en stærkt forkortet udgave på TV2 d. 5. juni. Fra d. 6. juni er den oprindelige filmversion tilgængelig på Filmstriben.

 

 

 

Tags: