Mig og min familie – ny dokumentarserie for børn

Ti danske børn er hovedpersoner i hver deres afsnit af serien "Mig og min familie". Børnene viser og fortæller, hvordan deres hverdag er. På hver sin måde adskiller deres tilværelse sig i større eller mindre grad fra normen. Serien er til børn fra 4-5 års alderen.

Dokumentarserien "Mig og min familie" kan åbne børns øjne for, hvor mangfoldig verden er, og at man kan leve på mange forskellige måder her i Danmark.

I serien kan man møde Amalie som bor langt væk på øen Tunø uden fjernsyn, Frederik som er rigtig meget sammen med familiens au-pair pige, Ronja hvis far ofte er bortrejst som soldat, Pajo der bor i kollektiv på Svanholm, Martha som er den eneste i familien der ikke er døv, Hassan som endelig oplever familien samlet i Frederikshavn efter flugten fra Syrien, Ida som følger alle reglerne som Jehovas Vidner skal, Danni som har en far der har siddet meget i fængsel, Sisse som kun ser sin mor hver anden weekend og Villads som har to mødre.

Serien har netop været vist på DR Ramasjang. Mød Danni, Sisse, Villads, Ida, Amalie, Martha, Ronja, Frederik, Hassan og Pajo i hver deres afsnit af serien "Mig og min familie" på Filmstriben.