Småbørnsfilm om Det lille lam og Næsehornsdans

De to nye udenlandske animationsfilm på Filmstriben vil blive elsket af det talstærke småbørnspublikum, som møder op for at se film på biblioteket. De kort film er spækket med humor, action, farver og sjove lyde uden ord. Og så er der relevante og let forståelige moraler at hente i begge film.

Børn fra 3-6 års alderen kan glæde sig til de to animationsfilm, som for nylig er kommet på Filmstriben ’På biblioteket’. Med en let forståelig humor, farver, action og en handling der også giver anledning til eftertanker, vil filmene vække jubel hos det yngste publikum på biblioteket.

”Det lille lam” er en kort humoristisk og let forståelig film, om at man ikke behøver at være lige som de andre – eller ligne sine forældre. Den ordløse film har masser af sjove lyde, og den vil vække latter, fnisen og eftertænksomhed hos børnene. De vil højst sandsynligt sagtens kunne identificere sig med det lille lam, der ikke er helt lige som mor og far.

”Næsehornsdans¨ er fyldt med musik, bevægelse og sjove dyr. Det lille næsehorn er lidt alene med sin musik, som den så gerne vil dele med de andre. Og mon ikke det lykkes…?

Filmene kan vises på Filmstriben ’På biblioteket’, og de kunne eventuelt indgå i et tema med andre småbørnsfilm om dyr. Blandt andre nyere film til de mindste om dyr er også ”Zebra”, ”Det gavmilde lille pindsvin”, ”Vanten” og ”Elefantens cykel”.

Tags: Filmstriben