Buster-branchedag

BRANCHE. Når Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge løber af stablen til september, bliver det med en helt ny branchedag dedikeret til nye medieformater og socialt relevant indhold målrettet børn og unge. Det fulde program for branchedagen offentliggøres i august.

Som led i BUSTERs nye vision om at udfordre, imødekomme og omfavne den medievirkelighed, som børn og unge navigerer i, introducerer festivalen i 2019 en helt ny branchedag. Gennem keynote talks, case studies og paneldebatter adresseres finansiering, produktion og distribution af kvalitetsindhold til børn og unge, som formår at reflektere deres identitet og medievaner i en digital verden.

Børn og unge er i dag politisk og socialt bevidste mediebrugere og ikke mindst aktive medskabere af deres eget indhold. Det er den virkelighed, de skal mødes i – og helst i øjenhøjde. Men hvordan sikrer vi, at det indhold, vi tilbyder, er både spændende og engagerende for målgruppen, samtidig med at det bevarer public service-kvaliteter? På hvilken måde er de førende SVOD-platforme med til at definere markedet for indhold til børn og unge, og hvilke følger kan vi forvente os af annonceringen af nye store spillere på VOD-fronten? Hvilken rolle spiller offentlige bidragsydere i dette medielandskab, og hvordan tilpasser de sig med en målsætning om at støtte komplekse og originale fortællinger for børn? 

Branchedagen samler filmskabere, producenter, finansiører og distributører med interesse for film og nye medieformater, der formår at engagere de kreative og bevidste unge forbrugere. Den foregår på engelsk og finder sted under BUSTER Filmfestival i København fredag den 4. oktober 2019 kl. 09:30 - 16:00 på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55.

Tilmeldingen åbner i august, hvor det vil være muligt at ansøge om en gratis brancheakkreditering, der også giver adgang til alle filmvisninger under festivalen. 

Programmet er støttet af PRD, Nordisk Kulturfond og Nordic Culture Point som en del af projektet NoJSe – Nordic Junior Sessions.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Sofie Bjerregaard, Kommunikationschef, sofie@cphpix.dk  / 26278997 

Læs hele programmet og bestil billetter