Hvem ser film på de digitale formater?

Kom til morgenmøde den 22. august på Filminstituttet, hvor vi har fokus på udviklingen i publikum til film på de digitale formater.

På mødet præsenterer Martin Kofoed Hansen indsigter fra den nyligt opdaterede undersøgelse om publikum til film på digitale formater.
 
De kommer blandt andet ind på, hvor mange, der køber film digitalt, og hvem de er. Vi ser på, hvordan udviklingen i digitalt filmforbrug har været blandt de modne dele af publikum – er de også begyndt at omfavne de digitale formater, eller er det fortsat primært de unge?   
 
Få svar på dette og meget mere, når Filminstituttets fiktionsafdeling inviterer til morgenmøde med nye indsigter fra undersøgelsen. 

Undersøgelsen er kvantitativ og bygger på spørgeskema-interviews med mere end 2.500 respondenter og er en opdatering af tidligere lignende undersøgelse fra 2017. Resultaterne skal være med til at belyse publikums nuværende adfærd samt se på udviklingen for digitalt køb (EST), digitalt leje (T-VOD) og abonnementsbetalt streaming (S-VOD).
 
Mødet foregår torsdag den 22. august kl. 9.00-11.00 i arbejdsbiografen Theodor på 3. sal i Filmstøtte på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K.
 
Tilmelding ikke nødvendig.
 
På gensyn
Martin Kofoed Hansen, Sanne Juncker-Pedersen og Marianne Moritzen