Morgenmøde om danskernes film- og serievaner

MORGENMØDE. Kom til morgenmøde på Filminstituttet tirsdag den 12. november og få nye indsigter og fun facts omkring publikums brug af, og holdning til, film og serier fra undersøgelsen 'VIDSTE DU?'.

Analysen 'VIDSTE DU? – UDVIDET VERSION' bygger på de data, som Filminstituttet nu for andet år i træk har indsamlet om danskernes film- og serievaner. En kort version af analysen blev præsenteret på branchedagen 'FIKTION2019' i juni, men Filminstituttet oplever stor efterspørgsel for endnu en præsentation, som vi vil udvide og supplere med nye indsigter, der er fremkommet efter dybere og nye spadestik i den indsamlede data. 

På mødet præsenterer lanceringskonsulent Sanne Juncker Pedersen og analysekonsulent Martin Kofoed Hansen indsigter og tal fra analysen. 

Filminstituttet har i 'VIDSTE DU?' spurgt ind til danskernes brug af, og holdning til, film og serier – og konkret til udbredelsen af 200 spillefilm og mere end 120 serier. Hermed er der skabt overblik på tværs af vinduer (biograf, streaming og tv) og etableret et katalog over udbredelsen af danske og udenlandske serier. Dette giver en ny gennemsigtighed i forhold til, hvor udbredte de enkelte film og serier er, og hvilken publikumsprofil de har. Undersøgelsen blev gennemført i samarbejde med analyseinstituttet YouGov, og der blev i alt gennemført 2.500 CAWI-interviews med 15-79-årige.

Tid: Tirsdag den 12. november kl. 9.00-11.00
Sted: Mødelokalet "HIMMELSKIBET" på 4. sal i Filmstøtte på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K.
Tilmelding ikke nødvendig.

Læs analysen 'VIDSTE DU?'.

På gensyn!

Martin Kofoed Hansen, Sanne Juncker Pedersen og Marianne Moritzen