Skab dit univers

Vær med til at udvikle og skabe et univers, der kan gribe dit ønskede publikum på de rigtige platforme. Igennem foredrag, gruppearbejde og analyse vil du udvikle et projekt og skubbe dets potentiale. Målet med workshoppen er at ende med en strategi og et univers, som kan tages med videre på den anden side.

Skab dit Univers er en weekendworkshop inklusiv en masterclass afholdt af stifter af Sun Creature og Skjald, Mikkel Mainz. Workshoppen henvender sig til instruktører, producere og manuskriptforfattere.

Niveau: begyndere / øvede.

Weekenden er opdelt med en workshop, hvor du får mulighed for at arbejde hands on med et konkret projekt samt en masterclass med fokus på at ramme projektets målgruppe.

Beskrivelse af workshop:
Vær med til at udvikle og skabe et univers, der kan gribe dit ønskede publikum på de rigtige platforme. Igennem foredrag, gruppe arbejde og analyse vil du udvikle et projekt og skubbe dets potentiale. Målet med workshoppen er at ende med en strategi og et univers, som kan tages med videre på den anden side.

Beskrivelse af Masterclass: 
Ram din niche målgruppe.

Program:
Lørdag
09.30-11.30 masterclass om publikum
11.30-12.30 frokostpause
12.30-18.00 workshop / hands-on, analyse, konceptudvikling

Søndag
10.00-17.00 workshop / I arbejder videre med jeres projekt og tilføjer flere værktøjer

Workshopleder:
Mikkel Mainz (Stifter af Sun Creature og Skjald) laver et case study på sit projekt Tales of Alethrion, som er en kortfilm som udviklede sig til en online serie der blev finansieret gennem crowdfunding (3 millioner kroner). Historierne har interaktion med sit publikum og fortælles på forskellige platforme. Kom og lær om processen og metoderne der blev fundet undervejs, og få inspiration til dit eget projekt og univers.

DELTAGELSE
Pris: 150 kr. - inkl. frokost lørdag og søndag. 
Tilmeldingsfrist er den 27. oktober kl. 12.00. Tilmelding gælder udelukkende via link.
Hvis interesseret, venligst tilmeld dig her: https://form.jotformeu.com/92871416542359