2 nye animationsfilm i produktion

De tre instruktører bag "Rejsen til Saturn" kaster sig nu ud i to nye, store animationsprojekter, "Jensen & Jensen" og "Ronal Barbaren".

Jensen & Jensen

Craig Frank er i gang med produktionen af en ny satirisk animationskomedie med titlen "Jensen & Jensen".

Året er 2019. I en verden, hvor penge er alt, og gæld kan føre til dødsstraf, lider brødrene Bjarne og Jimmy Jensen begge af voldsomme lommesmerter. Da de to tilfældigvis nedlægger en stærkt eftersøgt juveltyv, øjner de straks chancen for en ny start på tilværelsen som dusørjægere. Første udfordring er den frygtede finanssvindler Milo, men jagten på den helt store dusør viser sig hurtigt at være alt andet end problemfri.

Mick Øgendahl lægger røst til den ene af de to brødre, og desuden vil en lang række af dansk films bedste stemmer sætte præg på lydsporet. Orbit Studio, som var en del af animationsholdet på "Terkel i knibe" og "Rejsen til Saturn" står for animationen på den nye film.

Oliver Zahle og Jens Korse har skrevet manuskript, Jonas Allen og Peter Bose producerer for Miso Film, og Det Danske Filminstitut har givet betinget produktionsstøtte på 4,8 mio. kr. gennem 60/40-ordningen. "Jensen & Jensen" har forventet premiere i august 2011.

Ronal Barbaren

Ronal_450 

Filmens logo og en af filmens karakterer. "Ronal Barbaren".

Thorbjørn Christoffersen og Kresten Vestbjerg Andersen, giver sig nu i lag med en animationsfilm i 3D, den episke fantasyfilm, "Ronal Barbaren".

Ronal er en selvværdsramt, ung barbar, der - stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen - desværre er en vaskeægte slapsvans.

Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da den onde Fyrst Volcazar overfalder landsbyen og bortfører hver eneste levende barbar - på nær Ronal. Derfor må Ronal begive sig ud på en farefuld rejse for at redde sine forsvundne landsbyfæller og stoppe Volcazars jagt på verdensherredømmet.

Undervejs får han følgeskab af den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric. I kampen mod Fyrst Volcazar og hans Sorte Ryttere må gruppen overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af dødsmetal-elskende orker, fimsede elver, naive bimbo-amazoner og halvnøgne muskelmænd i stramme lændeklæder.

Det er endnu ikke officielt, hvem der lægger røst til Ronal og de tre følgesvende. "Ronal Barbaren" produceres af Einstein Film, et nystartet produktionsselskab bestående af de to instruktører selv og producerne, Philip Einstein Lipski og Trine Heidegaard. Holdet har selv skrevet manuskript. Det Danske Filminstitut har givet betinget produktionsstøtte på 5,5 mio. kr. gennem 60/40-ordningen.

Produktionen er i gang, og der er forventet biografpremiere i september 2011.

Tags: animation