2 priser til "Den du frygter" i Argentina

Den du frygter

Kristian Levrings "Den du frygter" vandt lørdag den 15. november to af de store priser på Mar del Plata International Film Festival i Argentina, Sydamerikas største filmfestival.

Ulrich Thomsen, som har filmens store hovedrolle, modtog prisen for Bedste Mandlige Skuespiller, og Kristian Levring og Anders Thomas Jensen vandt prisen for Bedste Manuskript. Det danske publikum kan "Den du frygter" fra 19. december, hvor der er danske premiere.

Filmen har tidligere deltaget på de store festivaler i Toronto og San Sebastian, og i den forbindelse skrev branchebladet Screen Internationals anmelder yderst begejstret: "Kristian Levrings fjerde film er et foruroligende psykologisk drama, som præcist indfanger den selvoptagethed, angst og evige jagt efter lykke, der plager middelklassen. Med Ulrich Thomsens urovækkende præstation som en mand, der er på vej ned i et sort hul, vil filmen kunne vække stor interesse i biograferne med dens leg med genren, selv om den bruger færre effekter og er langt mere intelligent end den gennemsnitlige psyko-historie."

Mar del Plata International Film Festival

Den du frygter
Trailer
DFI factsheet