7 danske film i Buenos Aires

FESTIVAL. Der er danske film på plakaten, når den 13. Buenos Aires International Independent Film Festival åbner dørene for publikum den 6. april.

Dansk film er repræsenteret i fem serier i årets program på Buenos Aires International Independent Film Festival. Fra den 6. til den 17. april får det argentinske publikum mulighed for at se syv danske spille-, dokumentar- og animationsfilm.

I festivalens dokumentarserier deltager Ole Bendtzens "Fodbold er Gud", Jannik Splidsboels "How are You", Michael Noer og Khavn de la Cruz' "Son of God" og Eva Mulvads biografaktuelle "Det gode liv". "Fodbold er Gud", som går i kødet på fodboldkulturen i Buenos Aires og er optaget i Argentina, får sin argentinske premiere på festivalen. Filmen bliver blandt andet vist ved et stort udendørsarrangement, hvor der er fri entré.

Anders Morgenthalers "Æblet og ormen" og Esben Toft Jacobsens "Den kæmpestore bjørn" er en del af festivalens børneprogram, og Nicolaj Arcels "Sandheden om Mænd" er udtaget til festivalens spillefilmkategori.

Buenos Aires International Independent Film Festival