Æblet & Ormen trailer + lidt ekstra

Anders Morgenthalers animationsfilm "Æblet & Ormen" med både trailer og tidlige optagelser

I "Æblet og ormen" er Torben et struttende blankskinnende æble med en drøm: At blive udstillingsæble i frugtafdelingens strålende rampelys. Livsdrømmen knuses, da en orm en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind. De panikslagne æbler i træet ryster Torben ned. Sammen med æblevennen Newton må han udføre en halsbrækkende plan for at slippe af med ormen, som for resten hedder Silvia og faktisk er ret flink.

Frank Hvam og Anders Morgenthaler udfolder deres talenter som henholdsvis skuespiller i rollen som æble og som filminstruktør

Live-action var ikke vejen frem

Udover traileren kan man nu også se nogle tidlige optagelser, hvor Frank Hvam og Anders Morgenthaler udfolder deres talenter som henholdsvis skuespiller i rollen som æble og som filminstruktør.
Optagelserne viser med sin egen klare tydelighed, hvordan nogle historier bare fungerer bedst på tegnefilm. Den endelige animationsfilm får dansk premiere den 30. oktober.

"Æblet og ormen" er produceret af Sarita Christensen, Petter Lindblad og Mimmi Spång for Copenhagen Bombay med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer:

Live-action