Afgang fra Filmskolen/ 2

FILMSKOLEN. Her er endnu to trailers fra de afgående filmskole-elever, der viser deres seks afgangsfiktionsfilm for branchen den 9. juni.

Min bror Karim

Efter at have mistet deres mor er de to afghanske brødre, Sami på 9 og Karim på 17, flygtet fra deres krigsramte hjemland til Danmark i håbet om at kunne bo hos deres morfar. Fulde af håb om et bedre liv skal Sami og Karim vænne sig til deres nye tilværelse hos en morfar, de knap nok kender, og i et land så fremmed fra deres eget. Tynget af fortiden har morfaren svært ved at tage sig af brødrene, og Sami og Karims nye liv i Danmark viser sig hurtigt ikke at leve op til deres håbefulde forestillinger. "Min bror Karim" er et drama om det at være revet op med roden og skulle finde fodfæste i et nyt land. I det hele taget finde sin plads i livet.

Asger Krøjer Kallesøe — Instruktør og manuskript
Ditte Milsted — Producer
Gry Friis Jørgensen — Fotograf
Jakob Juul Toldam — Klipper
Thomas Huus Christensen — Tonemester

Med: Ramin Parwani, Rafi Bayan, Alan Jensen, Peter Frank Khouri, Regitze Estrup, Ambreen 'Amber' Bashir

Junk Love

 JunkLove-RolfKonow
Junk Love. Foto: Rolf Konow.

Astronauten Edwin er alene på rumskibet SS Hamlet, da en lækage pludselig begynder at suge iltbeholdningen ud. Edwin insisterer på, at han selv kan fixe det, men efterhånden som timerne går, ser det mere og mere håbløst ud. Det er først, da ekskonen Sofia tager kontakt, at Edwin indser, der måske er en grund til at kæmpe sig tilbage til jorden.

Nikolaj B. Feifer — Instruktør
Mikkel Jersin N. — Producer
Signe Tora Munk Bencke — Fotograf
Rasmus Gitz-Johansen — Klipper
Jess Wolfsberg — Tonemester

Med: Peter Plaugborg, Lisa Carlehed, Rasmus Botoft, Kristian Ibler

Flere trailers for afgangsfilm se: Afgang fra Filmskolen/ 1