Afgangsfilm fra Københavns Film- og Fotoskole i Grand

PREMIERE. Onsdag den 13. juni har du mulighed for at se, hvad de unge filmtalenter fra Københavns Film- og Fotoskole har bedrevet de seneste seks måneder. Grand Teatret i København viser de otte afgangsfilm. Arrangementet er gratis.

Alle otte film er vidt forskellige, både med hensyn til historie, stil og genre. I biografmørket kan du blandt andet møde en unge mor fra 1800-tallet, en zombiejæger, Clara og Rico, der forelsker sig på asylcentret, og Emma, der søger anerkendelse fra sin mor.

Filmene er skabt af skolens elever fra både basis- og overbygningsholdene. Der er gratis adgang, og billetter kan bestilles og hentes i Grand Teatret på 3315 1611 eller www.grandteatret.dk

Fakta om skolen

Københavns Film- og Fotoskole er en skole for elever, der vil afprøve deres drømme indenfor skabelse af enten film eller fotografi. Begge linjer tilbyder basis- og overbygningsforløb.

På skolen handler det om at formidle fantasier og ideer. Formerne er frie og mangfoldige som film- og fotokunsten. Filmkurserne handler primært om filmisk håndværk og fortælleteknik.

Optagelse på kurserne er baseret på samtaler.

For yderligere information, besøg Københavns Film- og Fotoskoles hjemmeside.

Visningerne foregår på følgende tider:

kl. 11 - 12: Film-basis

kl. 12.15 - 13.15: Film-overbygning

kl. 13.30 - 14.30: Film-basis

kl. 14.45 - 15.45: Film-overbygning

 

Scener fra Provinsen

 

 Asta vågner op på skovbunden, efter at have mistet sin mødom til Emil, som hendes bedste veninde er dødeligt forelsket i.

Kærlighed i Asyl

En romantisk forbindelse i Asylcentret bliver afbrudt, da Clara bliver ført bort af myndighederne til en ukendt destination. Rico flygter for at finde hende og må igennem absurde prøvelser for at blive forenet med sin kærlighed.

Englemageren

Den unge mor Marie kæmper for at genfinde sin søn i et dystert og sygdomsplaget 1800tals univers.

Adam - soldat og zombiejæger - vender tilbage til sin hjemstavn efter tjeneste i udlandet, for at blive gift med sit livs udkårne - Julia. Adam opdager, måske for sent, at den fjende han har bekæmpet ude, åbenbart er til stede overalt.

Vinderen står Alene

Kæresteparret Tobias og Sara prøver begge at komme igennem til den samme nåleøjeuddannelse. I det hæsblæsende opløb før ansøgningsfristen bliver deres kærlighed sat på en skæbnesvanger prøve.

Our Lost Picture

Morgenen hvor Matthew fra USA og danske Emilie må skilles. Deres kærlighed er udfordret af trivialiteter: Job, uddannelse, karrieremuligheder og penge.

Mor, ser du mig nu?

Emma forsøger at få bekræftet sin syge mors kærlighed igennem dansepræstationer og konkurrencer.

To pølser med det hele

Lille Viggo kommer på en odyssé, da han fuld af initiativ og gode ideer finder på, at han vil forære sig selv som fødselsdagsgave i en stor trækasse til den nabopige, han er lun på.