Afgangsinstruktør Josefine Kirkeskov

FILMSKOLEN. Mød de nyuddannede spillefilminstruktører, der taler om afgangsfilm, erfaringer fra Filmskolen og deres forventninger til fremtiden. Et ud af seks portrætter af årgangen.

Inden Filmskolen
Jeg har gået på Københavns Film & Fotoskole, arbejdet som instruktørassistent for blandt andre Kasper Munk og lavet Filmværkstedsfilmen "Nybegynder".

Din afgangsfilm
På en rejse til Mallorca opdager Victoria, at hendes forældre eksperimenterer med et åbent parforhold. Det bliver en prøvelse for Victoria, da hendes egen lyst, begær og parforhold pludselig sættes over styr i de eksotiske omgivelser.

Årgang 1115

Den Danske Filmskoles afgang 2015 er skudt i gang.

Trailers fra årgangens afgangsfilm kan ses på Filmskolens Facebook.

Fra torsdag den 12. juni kan du se alle afgangsfilmene på filmskolens hjemmeside.

Fakta

Den Danske Filmskole udbyder 4-årige uddannelser.


Hvert andet år optages seks elever på hver faglinje.

I den hårde optagelsesproces skal ansøgerne demonstrere, at de både har talent for at udtrykke sig filmisk og for at indgå i et kreativt samarbejde. I alt går der ca. 100 elever på Filmskolens grunduddannelser.

Inspiration til filmen
Jeg tager udgangspunkt i mine egne oplevelser, drømme og fantasier – alt det som gør ondt, som jeg skammer mig over, glædes ved eller røres af. Jeg er evigt nysgerrig på det usagte, der foregår os mennesker imellem, særligt de konflikter der opstår, når normer og idealer clasher med drift og menneskelig natur.

Din stil
Underspillet sanseligt drama, med fokus på de menneskelige relationer.

På Filmskolen
Lærte jeg at turde tro på min egen fortælling.

Fremtiden
Jeg arbejder på en spillefilm, som tager udgangspunkt i de samme tematikker som min afgangsfilm – en uddybning af karaktererne og miljøet. Og jeg drømmer om at lave filmen i Mexico.

Trailer

Instruktør: Josefine Kirkeskov
Producer: Andreas Hjortdal
Foto: Sebastian Danneborn
Klip: Michael Bauer
Lyd: Sophia Maj