Alle for tre får biografpremiere

BIOPREMIERE. Rasmus Heides komedie "Alle for tre", der får premiere torsdag den 2. februar, byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang, men også Sonja Richter dukker op denne gang.

Den 2. februar er der biografpremiere på Rasmus Heide og Fridthjof Films "Alle for tre", der byder på et gensyn med Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai.
 
Ikke alt er dog, som det plejer… Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel. Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres nyfundne søster for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.

På rollelisten er også Sonja Richter, Kurt Ravn, Zlatko Buric, Kirsten Lehfeldt, Rikke Louise Andersson og mange flere.

Rasmus Heide har skrevet manuskript sammen med Jacob Tingleff efter en historie af Mick Øgendahl og Heide. Anders August har været manuskriptkonsulent, og filmen er produceret af Ronnie Fridthjof og Mille Bjørke for Fridthjof Film med støtte fra Det Danske Filminstitut gennem markedsordningen. Desuden støtter TV 2, Den Vestdanske Filmpulje og Nordisk Film.

"Alle for tre" er Rasmus Heides femte spillefilm. Hans første fire spillefilm har lokket knapt 1,4 millioner besøgende i biografen.

Trailer