Alle for tre i optagelse

I OPTAGELSE. Rasmus Heide instruerer den tredje film i serien om de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Der er dansk premiere februar 2017.

Knap 800.000 biografgængere så de to første film, "Alle for en" og "Alle for to", og publikum kan se frem til tredje omgang med Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang. Holdet er netop begyndt optagelserne til "Alle for tre".

Alt er ikke som det plejer for de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Nikolai er blevet lovlydig og har tilsyneladende fundet sin rette hylde som børnehavepædagog. Timo er blevet skilt fra Lonnie, og sagsbehandleren truer med at afbryde hans samkvemsret med sønnen Heino, hvis ikke han betaler børnepenge for de seneste fem år. Hans bror Ralf er bare Ralf. Men så dør brødrenes far Arno, hvilket sender Timo og Ralf på en tur til Italien efter en værdifuld gammel motorcykel og en ukendt bror, som viser sig at være en søster. I Italien kører det hele af sporet, og de tre må arbejde sammen for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.

Sonja Richter er at finde i rollen som søsteren Kim. Kurt Ravn er tilbage som Arno, og i andre roller medvirker blandt andet Zlatko Buric, Kirsten Lehfeldt og Rikke Louise Andersson.

Som de to første film i serien er "Alle for tre" instrueret af Rasmus Heide, som med 1,4 mio. solgte biografbilletter til sine første fire film er blandt de bedst sælgende danske instruktører nogensinde. Rasmus Heide har skrevet manuskriptet sammen med Jacob Tingleff efter en historie af Mick Øgendahl og ham selv. Anders August er manuskriptkonsulent, og filmen er produceret af Fridthjof Film ved Ronnie Fridthjof og Mille Bjørke med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Den danske premiere er at sat til 2. februar 2017.