Armadillo-aften på TV 2

PÅ TV. En af 2010's mest bemærkede danske film, Janus Metz' "Armadillo", får tv-premiere på torsdag, når TV 2 inviterer til en aften med debat om den danske deltagelse i krigen i Afghanistan.

Torsdag den 6. januar sender TV 2 den prisbelønnede og meget omtalte dokumentarfilm "Armadillo", der skildrer de danske soldaters indsats i Afghanistan.

Filmen vises kl. 20.00, og kl. 21.15 er der debat om krigen med Johannes Langkilde som vært. Udenrigsminister Lene Espersen (K), forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V) samt forsvarsordfører  Holger K. Nielsen (F), forsvars- og udenrigsordfører Frank Aaen (Ø), og udenrigsordfører Søren Espersen (O) vil diskutere, om krigen er prisen værd.

Desuden medvirker nogle af soldaterne fra "Armadillo", pårørende til soldater, der er eller har været i Afghanistan, forfatteren Carsten Jensen og Afghanistan-ekspert Peter Dahl Thruelsen. TV 2's korrespondent Rasmus Tantholdt er med fra Camp Bastion.

Du kan deltage i debatten på TV 2-Nyhedernes side på Facebook, og de bedste spørgsmål vil blive brugt i debatten på tv.

Filmen er produceret af Ronnie Fridthjof og Sara Stockmann for Fridthjof Film med støtte fra Det Danske Filminstitut og TV 2.

"Armadillo"
Torsdag den 6. januar kl. 20.00
TV 2

TV 2's Armadillo-aften
TV 2 på Facebook

Tags: Armadillo