"Beast" på Locarno

Den danske kortfilm "Beast" af Lars p. Arendt er udvalgt til at deltage i konkurrenceprogrammet Leopards of Tomorrow ved Locarno International Film Festival i Schweiz.

Benjamin på ti år lever isoleret med sin mor og voldelige far på en øde gård. Hans mor bider brutaliteten i sig og og prøver at opretholde en facade, hvor alting er normalt, men en dag bliver Benjamin vidne til faderens vold. Fra den dag er intet det samme.

Leopards of Tomorrows internationale kortfilmprogram tæller 24 film – udvalgt fra et felt på mere 2000. Programmet, der tidligere har vist debutfilm af bl.a. Fatih Akin, Barbara Albert, Paul Thomas Anderson, Laurent Cantet, François Ozon, Andrea Staka og Roberta Torre, indeholder film af instruktører, der stadig har deres første spillefilm til gode.

Locarno International Film Festival, der løber fra den 5. til den 15. august, klassificeres af FIAPF (International Federation of Film Producers Associations) som en af de tolv såkaldte A-festivaler, hvilket placerer den i samme liga som Cannes, Berlin og Venedig festivalerne.

Ved dette års Locarno International Film Festival er der også dansk deltagelse med Simon Stahos "Kærlighedens Krigere", som vises i Filmmakers of the Present-konkurrencen og Joachim Ladefogeds "Mirror" i specialprogrammet "Auteur's Shorts".

På rollelisten til "Beast" findes blandt andre Anne Louise Hassing og Lars Bom. Filmen er produceret af Troels Faber for Super8 & Picturewise Film med støtte fra Filmværkstedet, Det Danske Filminstitut.

Locarno International Film Festival

Beast