Bier i optagelse med stjerne-cast

I OPTAGELSE. Susanne Bier gik fredag den 22. november i gang med optagelser til dramaet "En chance til", der foruden Nikolaj Coster-Waldau har Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie og Lykke May Andersen på rollelisten.

Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen som politimanden Andreas i Susanne Biers næste danske film, "En chance til", der er gået i optagelse på Sydfyn.

Resten af castet er netop blevet offentliggjort: Ulrich Thomsen spiller Andreas' kollega og bedste ven, og svenske Maria Bonnevie har den kvindelige hovedrolle som Andreas' kone. I andre store roller ses Nikolaj Lie Kaas, der netop har afsluttet optagelser til film nummer to i Afdeling Q-serien, "Fasandræberne", og den internationale topmodel Lykke May Andersen, der filmdebuterer. Desuden medvirker Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind og Bodil Jørgensen.

Manuskriptet til filmen er skrevet af Anders Thomas Jensen og bygger på en historie af Bier og Jensen selv. Denne gang afsøger de to spørgsmålet: Hvor langt er anstændige mennesker villige til at gå, når en tragedie udvisker grænsen mellem ret og uret?

Sisse Graum Jørgensen producerer for Zentropa i koproduktion med Zentropa International Sweden, FilmFyn og Film I Väst. Det Danske Filminstitut har givet produktionsstøtte på 6,5 mio. kr. gennem konsulentordningen ved Steen Bille og desuden 2,1 mio. kr. i regional støtte. DR er blandt de øvrige danske bidragydere til filmens budget på 35 mio. kr.

Der er planlagt premiere den 3. september 2014.