Billetter til BUSTER

BUSTER 2011. Der er nu åbnet for billetsalget til BUSTER Filmfestival for Børn og Unge, der afholdes fra 15. til 25. september.

BUSTER Filmfestival for Børn og Unge byder i løbet af 11 dage i september på 160 film og en lang række workshops og events. Alt sammen til kun 15 kr. per film/arrangement.

BUSTER åbner med galla den 15. september med forpremiere på animationsfilmen "Savanne Banden". Årets program rummer som sædvanligt spillefilm, kortfilm og dokumentarfilm, og der præsenteres alt fra kommende premierefilm til film, der sjældent finder vej ind i det danske biografrepertoire.

En retrospektiv serie præsenterer filmperler af Søren Kragh-Jacobsen blandt andet "Drengene fra Skt. Petri" og "Vil du se min smukke navle?", og i festivalens temasektion 'BUSTERs virkelige verden' spinder alle film en ende over de mærkværdige forviklinger og konsekvenser, en lille løgn nu kan medføre.

BUSTER har i år arrangeret musikalske workshops, og BUSTERs Medielab er tilbage med et hav af lærerige medieworkshops.

Det trykte program kan samles op i biograferne i hovedstadsområdet, og du kan følge med i BUSTERs mange og aktiviteter og købe billetter på www.buster.dk

Tags: BUSTER 2011