Billetter til Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival i salg nu

Forsalget er i gang til festivalen, der fra 16. – 25. oktober viser et halvt hundrede film, lige fra verdens første homofilm fra 1919 til åbningsfilmen, den danske "Goddag mit navn er lesbisk".

"Goddag mit navn er lesbisk" af Minna Grooss og Iben Haahr Andersen undersøger, hvad det vil sige at være lesbisk i Danmark. Vi får indblik i det hemmelige homoliv i 1950ernes København, i Femølejrens noget friere forhold til lesbisk sex og i nutids-Danmarks brede palet af valgmuligheder for lesbiske. I filmen indgår et lesbisk postmandsbryllup i provinsen, en bosnisk muslimsk københavner-dj og en moderne kernefamilie, der går til synkronsvømning - alt sammen facetter af lesbisk liv i Danmark anno 2009.

På festivalen uddeles der priser for bedste spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm samt en publikumspris. Det foregår ved afslutningsgallaen i Empire Bio den 24. oktober.

Fakta

Åbningsfest med introduktion til "Goddag mit navn er lesbisk" af instruktørerne og medvirkende fredag den 16. oktober. Instruktørerne introducerer også visningerne i Metropol i Århus den 17. oktober og i Panora i Malmø den 24. oktober.

Billetter skal bestilles og betales i den biograf, hvor filmen vises. Billetter koster 70 kroner - med mindre andet er anført. Køb et klippekort til seks film for 350 kroner.

Programmet findes på tryk ude på barerne i København, i Cinemateket, Empire Bio, Gloria Biograf, Dagmar Teatret eller Falkoner Biografen. Programmet kan også downloades på festivalens website.