Biografklub Danmark ude med nyt program

BIOGRAF. Biografklub Danmark har offentliggjort sit program med fire danske, to amerikanske, en engelsk, en tysk, en svensk og en islandsk film.

Biografklub Danmark tilbyder i sæson 2015/2016 et hovedprogram på syv film og en tillægspakke på tre.

 

I hovedprogrammet er blandt andet "Sommeren 92", Kasper Barfoed skildring af den magiske sommer for dansk fodbold i 1992, og "Kollektivet", hvor Thomas Vinterberg sætter fællesskabet på en alvorlig prøve. 

Komedien "The Intern" handler om en 70-årig praktikant, og i Jesper W. Nielsens "Der kommer en dag" foregår i 1967, hvor to brødre kæmper for at undslippe fra et børnehjem. 

Programmet byder desuden på Todd Haynes' Cannes-succes "Carol", det tyske krigsdrama "Elser" og "Woman in Gold" med Helen Mirren i hovedrollen som en jødisk kvinde, der kæmper for retfærdighed og genrejsningen af sin familie efter 2. Verdenskrigs grusomheder. 

Tillægspakken rummer Martin Pieter Zandvliets drama "Under Sandet" om en gruppe tyske soldaters arbejde med at fjerne miner umiddelbart efter afslutningen på 2. Verdenskrig. Derudover kan man se den svenske, underfundige "En mand ved navn Ove" af instruktøren Hannes Holm og "Virgin Mountain", et islandsk drama om den 43-årige Fusi, der stadigvæk bor sammen med sin mor. 

Hovedprogram

Sommeren '92 (27. august)

Praktikanten (The Intern) (1. oktober) Woman in Gold (29. oktober) Kollektivet (14. januar) Carol (10. marts) Der kommer en dag (21. april) Elser (16. juni)

Tillægspakke

Under sandet (3. december) En mand der hed Ove (26. maj)

Virgin Mountain (7. juli)
 

Læs mere og køb medlemskab på biografklubdanmark.dk