Biografpremiere på Comeback

PREMIERE. Natashas Arthys nye komedie "Comeback" med Anders W. Berthelsen i hovedrollen har dansk biografpremiere den 6. august.

Komikeren Thomas Vang har smadret sin karriere og vil gøre alt for at komme tilbage på toppen. Om han så må nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen, skal al energi sættes ind på at få karrieren på ret køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke pludselig dukker op af glemslen, bliver der vendt op og ned på hans liv. Hun gør alt, hvad hun kan for at sabotere hans drømme, og inden Thomas helt forstår, hvad der har ramt ham, styrer han direkte mod den sikre afgrund. Kun Frederikke kan redde ham - men er det overhovedet umagen værd for hende? Én ting er helt sikkert, det bliver ikke det comeback, han havde ønsket sig.

I rollen som den fallerede komiker ses Anders W. Berthelsen, mens den oprørske datter spilles af Sarah-Sofie Boussnina, som har medvirket i "Fasandræberne" og tv-serien "1864".

"Comeback" er instrueret af Natasha Arthy, der tidligere blandt andet har lavet spillefilmene "Fighter", "Se til venstre, der er en svensker" og "Mirakel" samt afsnit af "Forbrydelsen" og "Heartless". Filmen er produceret af Morten Kaufmann for Toolbox Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Comeback" har premiere i de danske biografer torsdag den 6. august.