Biotal: "Det som ingen ved" åbner flot

Billede til artiklen Biotal: Det som ingen ved åbner flotDen sidste film i Biografklub Danmarks program for 2007-2008 har åbnet rigtigt fint med over 21.000 gæster i sin første weekend. Dette er endda på et tidspunkt, hvor der er stærk konkurrence fra på den ene side amerikanske blockbusters, "Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige" og "Sex and the City", og på den anden side EM i fodbold, der holder mange inden døre i aftentimerne.

De to andre danske film i Biografklub Danmarks program har også klaret sig godt, hvilket indikere at "Det som ingen ved" også vil klare sig godt. Ole Bornedals "Kærlighed på film" solgte i sin åbningsweekend ligeledes lidt over 21.000 billetter og endte med et totalsalg på over 235.000. Ole Christian Madsens "Flammen & Citronen" trækker stadig publikum til biograferne og er nu oppe på næsten 660.000 solgte billetter.

Anders Morgenthalers børnefilm "Carsten og Gittes Filmballade" har haft en stor vækst i sin anden weekend i forhold til premiereweekenden og er nu set af lidt over 5.000 gæster. Det kan forventes, at den vil kunne klare sig godt over sommeren, eftersom nyhedsværdien kun har begrænset betydning for de 3 til 6-årige og deres forældre.

(Foto: Ole Kragh-Jacobsen)

Aktuelle Biotal

DFI Fact Sheet: Det som ingen ved

DFI Fact Sheet: Carsten og Gittes filmballade

Tags: tal og fakta