Biotal: Næsten 6 mio. billetter solgt i år

Billede til artiklen Biotal: Næsten 6 mio. billetter solgt i årI denne uge blev der solgt lidt over 240.000 billetter i danske biografer. I de første 25 uger af 2008 er der næsten solgt 6 mio. billetter, hvilket i gennemsnit svarer til 238.369 pr. uge. Mens majmåneds film havde det svært i kampen mod solskinsvejr og havegrill er der nu godt gang i billetsalget igen.

Den danske thriller "Det som ingen ved" har på første uge solgt 44.082 billetter: Det placerer den på en ugens tredjeplads - overgået af "Indiana Jones og Krystalkraniets kongerige" og "Sex and the city".

"Carsten & Gittes filmballade" for de mindste har for anden uge trukket flere og flere i biografen. Efter første uge har den haft en flot stigning, der gør den til den ottende mest sete film i denne uge med 3.259 solgte billetter.

To klassikere klarer sig stadig godt. Efter henholdsvis 12 og 14 uger på plakaten kører "Flammen & Citronen" og "Tempelriddernes skat III" i 25 og 21 biografer rundt om i landet. "Flammen & Citronen" solgte 3.956 billetter, mens "Tempelriddernes skat III" solgte 1.603 i denne uge.

Aktuelle Biotal
DFI Fact Sheet: Det som ingen ved
DFI Fact Sheet: Carsten og Gittes filmballade

Tags: