Bliv ven med dine filmnyheder

Det skal ikke være teknikken, der forhindrer dig i at følge med. Så FILMupdate står klar, uanset om du foretrækker e-mail, Facebook, Twitter eller RSS.

FILMupdate, Det Danske Filminstituts nyhedstjeneste, bringer 2-3 daglige nyheder om dansk film. Du kan naturligvis følge med ved at besøge http://www.dfi.dk/filmupdate. Men du kan også vælge at modtage nyhederne samlet to gange ugentligt ved at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Er det ikke moderne nok for dig, så publiceres nyhederne også via Facebook og Twitter. Begge steder har du mulighed for at kommentere på den enkelte nyhed - og hvis du finder en nyhed særligt interessant, er du selvfølgelig meget velkommen til at videresende den til dit netværk. Samme mulighed findes på selve dfi.dk i form af "Add this"-knappen over artiklens overskrift.

Hele listen...

Foruden FILMupdate er flere af Filminstituttets øvrige aktiviteter også at finde på sociale medier. Her er en oversigt :

facebook-logo-lilleFILMupdate på Facebook

facebook-logo-lilleMEDIA på Facebook

facebook-logo-lilleFilmværkstedet på Facebook

facebook-logo-lilleFILM-X på Facebook

facebook-logo-lilleLanceringsdagen på Facebook

twitter-ikonFilmhuset på Twitter

twitter-ikonFILMupdate på Twitter

twitter-ikonMEDIA på Twitter

twitter-ikonDreyer-projektet på Twitter

twitter-ikonLanceringsdagen på Twitter

issue-ikonDFI på ISSUU

flickr_14x14DFI på Flickr

vimeo_14x14DFI på Vimeo

youtube_14x14Medierådet for Børn og Unge på YouTube

Er du storforbruger af webnyheder, har du måske endda en RSS-læser. I så fald er det bare at abonnere på det konstant opdaterede feed.

Og dækker det ikke dine behov, eller synes du vi skulle gøre noget anderledes, så brug endelig kommentarfeltet nedenfor.