Blod i mobilen kommer på dvd

PÅ DVD. Frank Piasecki Poulsens "Blod i mobilen" udkommer på dvd den 27. oktober. Mød instruktøren til en snak om konfliktmineraler og mobiltelefoner, når han langer skiverne over disken til release-festen.

For lidt over et år siden havde "Blod i mobilen" premiere på i DOXBIO og senere international premiere på IDFA-festivalen i Amsterdam. Filmen, der forbinder borgerkrigen i Congo og vores mobiltelefoner, rejser fortsat over hele verden og har i den seneste tid fået verdenspressens opmærksomhed i forbindelse med den engelske biografpremiere. "Blod i mobilen" er bl.a. blevet anmeldt i The Guardian, hvor den får fire ud af fem stjerner.

International omtale

Torsdag den 27. oktober er der dvd-release-fest i Kaffe og Kluns på Blågaardsgade 41 fra kl. 18 til 22, hvor alle er mere end velkomne. Ved køb af filmen støtter, man kampagnen for en visning af filmen for Europaparlamentet. USA har allerede vedtaget en lov, der pålægger den amerikanske elektronik-industri at offentliggøre, hvor deres mineraler kommer fra. En sådan lovgivning findes ikke i Europa.

Der vil også være dvd-release i Aalborg den 31. oktober på Rooftop Platform 4 Rapsgade 4, i Viborg den 31. oktober på VIA University Coll. Auditoriet Prinsens Allé 2 - og i Århus den 1 november i Die Asta Filmbyen 19.

Se mere på Facebook

Mere information om filmen og trailer på http://bloodinthemobile.org/, hvor dvd'en også kan købes.