Bølle Bob på krigsstien

Snakken om udkantsdanmark og lukningstruede institutioner har sneget sig ind i Bølle Bobs verden i den nye film om ballademageren med det store hjerte. Se traileren til "Bob Bob Bølle Bob – alle tiders helt".

Stor som lille, gammel som ung – vi kan alle synge med på en enkelt eller to af sangene om Bølle Bob og hans venner. Torsdag den 15. juli er den frække dreng igen på banen for at kæmpe for, det han har kært.

Borgmesteren for Storby og Lilleby har planer om at lukke Lilleby Skole for at spare penge. Han går sammen med skoleinspektør Frk. Friis, der øjner chancen for at blive ny rektor på Storby Skole, men i Lilleby er en elev, der ikke kan tillade lukningen. Bølle Bob vil ved hjælp af bl.a. en musical få flere børn ind på skolen, så den ikke lukker. På bare en uge skal Bølle Bob få det hele op at stå.

Sangene om Bølle Bob, Smukke Sally og de mange andre børn i Lilleby har efterhånden 30 år på bagen og blev oprindeligt skrevet af Gunnar Geertsen. Han har i samarbejde med Chief 1 skabt musikken til den nye film.

"Bob Bob Bølle Bob – alle tiders helt" er instrueret af Martin Schmidt og produceret af Regner Grasten for Regner Grasten Film A/S. Filmen har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.

Trailer