Brancheseminar i Viborg

ANIMATION. I anledning af 150 året for de diplomatiske forbindelser mellem Japan og Danmark fejrer Viborg Animationsfestival japansk animation – blandt andet med et brancheseminar 28. september for professionelle fra de to lande.

I 2017 sætter Viborg Animationsfestival fokus på Japan, der for mange er verdens mest fantastiske tegneserie- og animationsland. Under temaet Kawaii & Epikku fejrer festivalen i Viborg Japan på alle tænkelige måder. Du kan blandt andet besøge et Animé og Manga Museum, opleve en vaskeægte Manga Artist Battle, gå på opdagelse i grænselandet mellem kunst og animation og se masser af film.

Japan – Denmark Creative Media Industry Forum

For de professionelle vil der være workshops og matchmaking med japanske mediehuse og kunstnere.

Der bliver blandt andet afholdt konferencen Japan – Denmark Creative Media Industry Forum, som er åben for ansatte fra den kreative medieindustri (tilmelding nødvendig). Gennem paneldebatter mellem professionelle i danske og japanske medievirksomheder kigger konferencen på animation og spil fra et forretningsperspektiv – gennem emnerne: Indhold og intellectual property, ny teknologi til produktion af medieindhold, og hvordan man kan lave forretning ud af det.

Tid: 28. september, kl. 9.30 – 17.00

Sted: Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg

Filminstituttet har støttet Viborg Animationsfestival med 175.000 kr. 

Læs mere om festivalen på www.animationsfestival.dk