Busters skoleprogram ude nu

BØRN & UNGE. Den første del af årets BUSTER-program vil i de kommende dage blive bragt ud til skolerne i hele Region Hovedstaden. Få det første kig allerede nu.

BUSTER vil fra den 27. oktober og to uger frem præsentere publikum for et program spækket med film, workshops og faglige koblinger specifikt udvalgt og tilrettelagt til indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

6. september skydes billetsalget i gang – sammen med en ny hjemmeside, som skal gøre det endnu lettere at finde de allerbedste tilbud.

Om BUSTER

BUSTER er fra 2016 blevet en del af CPH PIX.

Profilen for de to festivaler vil stadig være den samme, og både skole- og familiepublikum kan forvente samme kvalitetsindhold, som hidtil har kendetegnet BUSTER Filmfestival.

Filmfestivalerne løber fra 27. oktober til 9. november.

Festivalens officielle skoleprogram-launch fejres i Cinemateket selvsamme 6. september kl. 16.30. Her vil der blive dykket ned i udvalgte dele af programmets undervisningstilbud. Man får også mulighed for at opleve den fransk-danske animationsfilm "På toppen af verden", som også er at finde i årets program. Arrangementet er ganske gratis, men kræver din tilmelding – der er kun få pladser tilbage. 

Skoleprogrammet 2016

Tags: BUSTER 2016