Cannes-magasin på gaden

CANNES 2013. Interviews med Nicolas Winding Refn, som er i hovedkonkurrencen med "Only God Forgives", Gudmundur Arnar Gudmundsson, hvis "Whale Valley" er i kortfilmkonkurrencen, Mikkel Nørgaard, Søren Kragh-Jacobsen og Søren Malling. Det og meget mere kan du læse i DFI's festivalmagasin FILM Cannes Issue 2013, som er ude nu.

"I always believe the chief enemy of creativity is being safe and in good taste".

Sådan siger Nicolas Winding Refn i et stort interview i Filminstituttets engelsksprogede festivalmagasin FILM, som den Cannes-aktuelle instruktør pryder forsiden af.

I magasinet kan du også læse et interview med den islandske instruktør Gudmundur Arnar Gudmondsson, hvis "Whale Valley" er i kortfilmkonkurrencen, instruktørerne Mikkel Nørgaard, og Søren Kragh-Jacobsen skuespiller, Søren Malling og årets Producer on the Move Mikael Chr. Rieks.

Du kan også møde Nikolaj Lie Kaas, kostumedesigneren Manon Rasmussen og makkerparret Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg, der fortæller om deres amerikanske filmdrømme. Derudover sætter vi spot på internationale koproduktioner og talentudvikling, bringer de seneste nyheder om dansk film og danske filmfolk og giver en smagsprøve på, hvad man kan glæde sig til.

Læs FILM Magazine Cannes Issue 2013:

FILM Magazine findes også i pdf-version

Hvis du er i København, kan du hente din egen kopi i Filmhuset på Gothersgade. Hvis du er i Cannes, kan du hente en kopi i den danske stand på La Croisette 55.

Du kan også finde et udvalg af interviews og nyheder, suppleret med en række nye artikler, i vores nye digitale magasin FILM Digital Cannes Issue 2013.

Om FILM

FILM er Det Danske Filminstituts internationale, engelsksprogede festivalmagasin, der præsenterer historier om dansk film og den danske filmbranche til internationale læsere. FILM udkommer 3 gange om året i anledning af filmfestivalerne i Berlin, Cannes og Amsterdam.


Tags: Cannes 2013