Casper og Franks komedie DAN-DREAM

I OPTAGELSE. "DAN-DREAM" er den nye titel på Casper Christensen og Frank Hvams komedie, som for tiden er ved at blive optaget på Fyn. I dag slippes navnene løs på filmens hovedcast – ledsaget af et foto.

Casper Christensen og Frank Hvam spiller to af de bærende roller i "DAN-DREAM", der har haft arbejdstitlen "De første danske jordbær" indtil nu. De to beskriver deres nye film som en folkekomedie om Janteloven. Den foregår i Danmark i starten af 1980'erne og følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

De øvrige bærende roller spilles af Magnus Millang, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen, Louise Yaa Aisin, Jacob Lohmann og Niclas Vessel Kølpin.

Jesper Rofelt debuterer som spillefilminstruktør, og Jesper Zartov producerer filmen for Nutmeg Movies med 6,5 millioner kr. i produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut gennem Markedsordningen. Desuden støtter TV 2 og FilmFyn. Nordisk Film Distribution planlægger at sende filmen i biograferne den 30. marts.