Cecilia Lidin anbefaler på CPH:DOX

CPH:DOX. Filmkonsulent Cecilia Lidin planlægger bl.a. at se "A Syrian Love Story" og deltage i CPH:Conference på årets store dokumentarfilmfestival, der løber af stablen fra den 5. til den 15. november.

Det vil jeg (blandt andet) opleve på CPH:DOX:
 

Art:Film Artist Talk Joachim Koester

Noget af det, CPH:DOX altid tilbyder, er indblik i kunstnerens kreative processer og filmiske værk – og jeg glæder mig usigeligt til at høre kunstneren Joachim Koester fortælle om hans overvejelser og tankeprocesser, som snart resulterer i hans første lange film. Specielt rejsen fra at have arbejdet med det korte format til nu at skulle favne en længere narrativ form interesserer mig – og at blive inspireret af, hvordan han arbejder i manus- og udviklingsfasen, som jeg kan bruge i mit arbejde som konsulent.
 

A Syrian Love Story

Filmen som vi alle bør se! Til evig påmindelse om at man i Syrien har kæmpet mod et regime i mere end 20 år - og her har vi to mennesker, Armer og Ragdas, som Sean MaCallister har fulgt i 5 år. Via deres kærlighedshistorie og kamp får vi mulighed for at se konflikten indefra.
 

CPH:CONFERNCE

En hel dag pakket med interessante indslag fra alle kreative hjørner – det føles som en gave! De sidste to år har jeg prioriteret at deltage og gør det igen i år. Glæder mig til et inspirerende og nytænkende program.

 

CPH:DOX 2015

Find oplysninger om venues og visningstider på CPH:DOX's hjemmeside.

Tags: