Charlotte Sieling instruerer Mesteren

I OPTAGELSE. Søren Malling og Jakob Oftebro har hovedrollerne i Charlotte Sielings far-søn-drama "Mesteren", hvor også Sus Wilkins, Søren Pilmark og norske Ane Dahl Torp medvirker.

Mandag den 14. december tager Charlotte Sieling hul på optagelserne til far-søn-dramaet "Mesteren", der foregår i det internationale kunstmiljø i København, og som har Søren Malling og Jakob Oftebro i hovedrollerne.

"Malling og Oftebro har en vanvittig energi, som gnistrer foran kameraet. De spiller to kunstnere, far og søn, som lige har mødt hinanden for første gang. Faren er på toppen af sin karriere, sønnen er det næste store skud i kunstverdenen. Deres relation udvikler sig til en sindsoprivende eksistentiel og kunstnerisk duel, da faren ingen planer har om at være far, og sønnen ingen planer har om blot at lære sin far at kende," siger Charlotte Sieling om sin kommende film.

Charlotte Sieling spillefilmdebuterede med "Over gaden under vandet" i 2009 og har stået bag tv-serier været "Krøniken" og "Broen" som konceptuerende instruktør. Gennem de seneste syv år har hun også instrueret afsnit af "Homeland", "The Americans", "White Collar" og den kommende "Queen of the South" i USA.

På rollelisten ses også norske Ane Dahl Torp sammen med Sus Wilkins og Søren Pilmark. Charlotte Sieling har selv skrevet manuskript til "Mesteren", og Lars Bredo Rahbek producerer for Nimbus Film med produktionsstøtte på 8 mio. kr. fra Det Danske Filminstitut gennem konsulentordningen ved Steen Bille.

Filmen distribueres af SF Film og forventes at få premiere i starten af 2017.