Chips & Liver Girls på Filmstriben

FILMSTRIBEN. "Chips & Liver Girls" er en film om moderne kærlighed, sex og sugar daddys i Ugandas hovedstad Kampala. Dokumentaren kan nu opleves på filmstriben.dk.

En typisk "Chips and Liver Girl" navigerer med 100 i timen mellem veninder, kærester, og de ældre mænd, der hjælper hende med penge til studierne og et liv i luksus. Dagligdagen for de unge kvinder i Kampala er en intens kamp for at holde sig i spidsen i kapløbet om overdådig rigdom og prestige.

Filmen udforsker fænomenet "transactional sex", der bunder i den subtile udveksling af seksuelle og økonomiske ydelser mellem kvinder og mænd.

Filmen blev til i DOX:LAB, der er et tilbagevendende internationalt talentudviklingsprogram under CPH:DOX for unge filmskabere fra hele verden. Tolv filmskabere fra en række udviklingslande blev enkelvist sat sammen med tolv filmskabere fra de nordiske lande. Således blev filmens danske instruktør Boris Bertram matchet med Caroline Kamya fra Uganda.

Se filmen på Filmstriben.

Se film hjemme

Med Filmstriben kan du se filmene derhjemme via dit bibliotek.

Du kan se over 900 dokumentar-, kort- og animationsfilm. Der tilføjes løbende nye danske og indkøbte titler, som Det Danske Filminstitut har distributionsrettigheder til.

Filmene kan ses, hvis du bor i én af de 79 kommuner, der er tilmeldt Filmstriben. Du skal blot angive din adgangskode og password til dit lokale bibliotek.

Filmen streames i dvd-kvalitet.

Filmstriben har ikke internationale visningsrettigheder og kan derfor kun benyttes i Danmark. Bemærk, at Filmstriben kun fungerer i Windows med Internet Explorer. I 2011 bliver der også adgang via Mac.

Visse film er kun clearet til visning på biblioteker. Det vil være særligt angivet.

Filmstriben drives af DBC i samarbejde med Det Danske Filminstitut.

www.filmstriben.dk 

Læs om DOX:LAB
Kulturmøder i DOX:LAB