Christoffer Boe og Nicolas Bro til Venedig med filmen "Offscreen"

Den danske spillefilm "Offscreen" bliver en af de 12 film i sektionen Venice Days, som afvikles den 31. august-9. september under Venedig Filmfestivalen.

Christoffer Boes tredje spillefilm "Offscreen" har skuespilleren Nicolas Bro i den altdominerende hovedrolle som Nicolas Bro, som beslutter sig for at lave en kærlighedsfilm med sig selv og sin kone i hovedrollerne. Det er en kærlighedsfilm uden kærlighed og en gyser uden skurke.

"Offscreen" er produceret af Tine Grew Pfeiffer for Alphaville Pictures Copenhagen ApS med støtte fra New Danish Screen. Filmen får dansk biografpremiere den 18. august.

Det er tredje gang en spillefilm fra den nye støtteordning New Danish Screen er blevet udvalgt af en af de største filmfestivaler. Pernille Fischer Christensens "En Soap" deltog På Berlin Filmfestivalen og Anders Morgenthalers "Princess" på Cannes Festivalen.

Sektionen Venice Days blev introduceret for to år siden. Den er inspireret af Cannes Festivalens Quinzaine des Realisateurs. Hver dag vises en særligt udvalgt film, og der lægges vægt på møder og debatter med deltagelse af instruktørerne. Christoffer Boe og Nicolas Bro vil selv være til stede i Venedig. Christoffer Boe deltog også sidste år i Venice Days med sin forrige spillefilm "Allegro".

Venedig Filmfestivalen: www.labiennale.orgGiornate degli Autori - Venice Days: www.venice-days.comFilmens website: www.offscreen.dkNicolas Bros Blog: www.nicolasbro.blogspot.comDFI Fact Sheet: Offscreen
For yderligere oplysninger, kontakt:

Det Danske Filminstitut, Christian Juhl Lemche, christianjl@dfi.dk, 3374 3464Vinca Wiedemann, vincaw@dfi.dk, 2025 8081