COBOs BIO

PREMIERE. COBOs BIO er et nyt biografkoncept, som præsenterer anderledes og finurlige film til børn i alderen 3-7 år. Første film på programmet er animationsfilmen "Isblomstens hemmelighed", som har premiere den 25. december.

Med et nyt biografkoncept, COBOs BIO, vil Copenhagen Bombay løbende præsentere film særligt henvendt til børn i alderen 3-7 år. Filmene vil være kortere end traditionelle spillefilm, tilpasset de unge biografgængere.

"COBOs BIO er et label, som vi viser børnefilm under. Vi vil gerne bidrage med et bredere udvalg af film til børn i biograferne," siger Malene Iversen fra Copenhagen Bombay. "COBOs BIO viser anderledes og finurlige børnefilm, som skal give børnene magiske filmoplevelser."

COBOs BIO lægger ud med visninger af "Isblomstens hemmelighed" den 25. december og den australsk producerede og Oscar-vindende kortfilm "Den glemte ting", som bliver vist inden "Isblomstens hemmelighed". COBOs BIOs Facebook-side opdaterer løbende om, hvilke biografer der viser filmene.

Copenhagen Bombay står blandt andet bag filmene "Tigre & Tatoveringer" og "Carsten & Gittes Filmballade". Copenhagen Bombay er et produktionsselskab, animationsstudie, distributions- og salgsselskab, der fokuserer på underholdning til børn og unge. Læs mere om Copenhagen Bombay.

"Isblomstens hemmelighed" er produceret af Copenhagen Bombay i samarbejde med DR og med støtte fra Det Danske Filminstitut gennem Animationspuljen.

COBOs BIO er lanceringsstøttet af Det Danske Filminstitut.