CPH:DOX åbner for salg af billetter

Den 9.-18. november er der international dokumentarfilmfestival i København, CPH:DOX, for femte år i træk.

Årets CPH:DOX-program kan allerede findes i københavnske biografer og på cafeer, biblioteker, uddannelsessteder samt på festivalens website, og billetsalget åbner i biograferne mandag den 22. okt. og i Cinemateket tirsdag den 23. okt.

Årets festival byder på 10 dage med 140 spændende film, og mens festivalen står på, vil der være et væld af fester, koncerter, foredrag, kunstudstillinger, seminarer og usædvanlige events over hele byen.

To højaktuelle serier præger årets program: FICTIONONFICTION byder på nye, overraskende og ofte provokerende dokumentarfilm, der bevæger sig i grænselandet mellem fiktion og virkelighed, mens ACTIVISM zoomer ind på aktivismens historie i Danmark og resten af verden, inviterer til debat og stor fest ved Folkets Park.

Værd at bemærke er også festivalens SOUND & VISION-serie. Derrick May, Gang Gang Dance og Chicago Underground Trio, nyskabende musikfilm fra alle verdens afkroge og verdenspremiere på Bruno Natals Dub Echoes er blot nogle få af højdepunkterne.

Er du nysgerrig og vil gerne se en dokumentarfilm på årets festival, men synes, det er svært at vælge mellem de mange tilbud, så byder festivalen på en særlig service. Du kan få sat dit eget personlige filmprogram sammen af festivalens programeksperter, hvis du sender et par linjer om dig og dine umiddelbare dokumentarfilminteresser til Signe Reeholm på signe.re@cphdox.dk

www.cphdox.dk For yderligere oplysninger:

CPH:DOX, 3393 0734/36, info@cphdox.dk