CPH:DOX: Masterclasses, talks og seminarer

CPH:DOX. Der er mulighed for at få udvidet horisonten og drejet på knapperne i din verdensopfattelse, når CPH:DOX i disse dage åbner dørene for et væld af arrangementer ud over de mere end 200 film, der er med på årets festival.

Blandt de mange TALKS på dette års CPH:DOX, bliver der lejlighed til at møde Matthew Heineman i en masterclass, hvor den amerikanske instruktør giver indblik i sit arbejde med at skabe stærke og komplekse historier fra verdens frontlinjer, som han har gjort det i filmene "Cartel Land" og "City of Ghosts".

Bliv også inspireret af tre filmskabere på Anidox:Seminar, der præsenter deres projekter, hvor animation og dokumentar mødes.

Få overblik over de mange arrangementer på TALKS

ASK WHY

Fra tirsdag den 21. til fredag den 24. marts, hver dag kl. 17.30, inviterer The Why Foundation til fire gange fransk salon under overskriften WHY ARGUE? Det er samtaler af 30 minutters varighed, hvor to personer diskuterer magtstrukturer, facts, medier og retten til at stille spørgsmål.

Overblik: programmet med TALKS

CPH:MEETINGS

Festivalen indbyder i år til kulturtopmøde. Her giver forfattere, billedkunstnere, filminstruktører, musikere og satirikere deres udlægning af tidens store debatter.

CPH:MEETINGS skydes i gang med et møde torsdag den 23. og fredag den 24. marts, inden der lørdag og søndag den 25. marts diskuteres løs på et større antal møder. Mød den franske filosof, verdensstjernen Bernard-Henri Levy, satiriker Niels Hausgaard, filminstruktør Fenar Ahmad, forfatter Suzanne Brøgger og mange flere.

På CPH:MEETINGS kan man lørdag aften møde Matt Johnson, legendarisk forsanger i 90’er kultbandet The The. I 2014 søsatte han det politiske radio-projekt, Radio Cinéola, hvor han inviterer politikere, aktivister og kunstnere i studiet for at tale demokrati og kunstnerisk deltagelse. Han vil dele sin musik, sit radio-projekt og sit politiske engagement over en hel aften i samtale med forfatter Knud Romer.

CPH:MEETINGS

CPH:CONFERENCE

Vær også opmærksom på festivalens store program CPH:CONFERENCE, fem dage under overskrifterne Kunst, teknologi og forandring, Videnskab og film, Serieformat, Gennemslagskraft og Kunstfilm

CPH:CONFERENCE

Tags: CPHDOX 2017