CPH:DOX prisuddeling og ekstravisninger

CPH:DOX deler priser ud og fester i aften, og der er stadig fuld fart på med visninger og arrangementer langt ind i næste uge.

CPH:DOX inviterer i aften til fest i Hal D på Christianshavn med prisoverrækkelse til årets film. Syv priser uddeles: fem jurypriser og publikumspriser. Efter prisuddelingen går Agnes Obel på scenen med en kort eksklusiv koncert, inden nattens party med DJ's tager over.

12. november kl. 20:00 i Hal D

Ekstravisninger ind i næste uge

Der er stadig fuld tryk på filmvisningerne. Flere film har været så efterspurgte, at der er sat ekstraforestillinger op mandag, tirsdag og onsdag i de deltagende biografer. Cinemateket holder ekstraordinært åbent mandag og byder på et stort udvalg af nogle af festivalens bedste film.

Følg med på CPH:DOX Ekstravisninger

Gratis film derhjemme på DOC Alliance

DOC ALLIANCE inviterer på gratis film lørdag og søndag den 13. og 14. november for dem, der ikke løber i biografen hele tiden. DOC ALLIANCE er en online-dokumentarbiograf, hvor man nemt og billigt får adgang til europæiske dokumentarfilm … hele døgnet og året rundt.

DOC ALLIANCE tilbyder 250 internationale dokumentarfilm samt et arkiv af klassiske dokumentarfilm, retrospektive serier og film skabt af helt nye talenter. 

Kig ind på DOC ALLIANCE 

YouTube Battle

Lørdag aften er der kæmpefest i Vega. Instruktør Michael Noer stiller op som vært og leder af slaget, når otte hold – deriblandt sidste års finalister – indtager scener og overrasker og kræser for publikum med sjove, mærkværdige og hurtigt eksekverede YouTube-film.

13. november kl. 22:00 i Lille Vega.

Tags: CPH:DOX 2010