Dansk film med århusiansk premiere.

Billede til artiklen Dansk film med århusiansk premiere.I fredags havde "Det perfekte kup" Danmarkspremiere i den århusianske arthouse biograf Øst for Paradis.

Med stort genrekendskab, jysk dialekt og selvironi skildrer filmen et mislykket kup og de efterfølgende interne "gangsterstridigheder". Tvunget til at spendere natten i en fængselscelle får filmens tre hovedpersoner - Anders Brink Madsen, Henrik Vestergaard og Frederik Meldal Nørgaard - endnu en mulighed for at planlægge "Det perfekte kup". I filmens biroller ses bl.a. Tommy Kenter, Ole Thestrup og Robert Hansen.

Filmen er fortsættelsen på den prisvindende kortfilm "Kuppet" fra 2000. TIl "Kuppet" er der udarbejdet undervisningsmateriale, og den er tilgængelig for skoler, biblioteker og institutioner via DFI-Kataloget.

Det perfekte kup" er instrueret af Dennis Holck Petersen og produceret af Frederik Meldal Nørgaard med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje og TV 2. Den Vestdanske Filmpulje er et jysk initiativ til at udvikle det regionale produktionsmiljø.

Filmen vil efter at have spillet i Øst for Paradis tage på turné rundt i landet.

Besøg også filmens hjemmeside: www.detperfektekup.dk

DFI-Kataloget

Filmens trailer:

Leveret af Filmtrailer.dk