Dansk komedie på den franske riviera

I OPTAGELSE. Tomas Villum Jensen er for tiden i gang med optagelserne til komedien "Player" med Rasmus Bjerg og Casper Christensen i hovedrollerne.

De fleste vil opfatte det som en bonus at blive sendt et par dage til Côte d’Azur for at løse en rutinesag. Men for den retskafne, ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge er det nærmest en straf. Sol, sand og saltvand er ikke lige det, der figurerer på hans top ti liste.

Opgaven er umiddelbart en simpel skilsmissesag, men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo, og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage.

Det øvrige skuespillerhold udgøres af Ellen Hillingsø, Lars Brygmann, Mille Lehfeldt, Lisbeth Wullf, Jens Jørn Spottag, Lise Koefoed, Ditte Arnt m.fl.

Marie Østerbye har skrevet manuskript, og Malene Blenkov og Michel Schønnemann producerer for Blenkov Schønnemann Pictures. Det Danske Filminstitut støtter produktionen med 6,5 mio. kr. gennem markedsordningen.

Der er forventet premiere den 20. juni 2013.