Danske dvd'er i juni

PÅ DVD. "Klovn – the Movie" udkommer på dvd den 10. juni. "Min søsters børn vælter Nordjylland" kommer den 21.

"Klovn – the Movie" på dvd den 10. juni

855.174! Så mange nåede at se Casper Christensen og Frank Hvams klovnerier i biografen, hvormed "Klovn – the Movie" blev den mest sete danske biograffilm i de seneste ti år. Nu kommer filmen på dvd, hvor der også ligger ekstramateriale med "Bag i Klovn featurette", interviews, fraklip, bloopers mv.

Oplev Frank og Casper på kanotur, der som enhver rigtig herretur involverer både joints og bordelbesøg. Planerne ændres dog radikalt, da Mias nevø, Bo, pludseligt skal med.

"Klovn – the Movie" er instrueret af Mikkel Nørgaard og produceret af Louise Vesth for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

MinSøsterBørnVælterNordjyll

"Min søsters børn vælter Nordjylland" på dvd den 21. juni

Martin Miehe-Renard har instrueret et nyt hold skuespillere i den ottende film om Onkel Erik og søsterens fem livlige unger. Filmen blev set af 289.776 i biografen og følger Onkel Erik, der som professor i børnepsykologi, får mulighed for at afprøve alle sine teorier om fri opdragelse og familie-sameksistens. Han planlægger med hjælp fra sin søsters fem børn (Blop, Pusle, Michael, Jan og Amalie) at åbne et familie-teambuilding-center for kriseramte børnefamilier i Nordjylland. Det viser sig imidlertid ikke at være så nemt – for der er stærke kræfter, der modarbejder planerne.

"Min søsters børn vælter Nordjylland" er produceret af Michael Obel for Obel Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.