Danske film i konkurrence til Nordische Filmtage Lübeck

FESTIVAL. I slutningen af oktober slår Nordische Filmtage Lübeck dørene op for den 56. udgave af festivalen med adskillige danske film i konkurrenceprogrammet.

Den nordtyske festival Nordische Filmtage har igen i 2014 et stærkt dansk islæt med mange film fra Danmark i konkurrenceprogrammet.

I hovedkonkurrencen drejer sig om Ole Christian Madsens "Steppeulven", Christian E. Christiansens "Lev stærkt", Niels Arden Oplevs "Kapgang" og Søren Balles "Klumpfisken".

DannysDommedag-Foto-Ole-Kra
"Dannys dommedag", der for tiden er biografaktuel, er en af der tre danske film, der deltager i Nordische Filmtages konkurrenceprogram for børnefilm.

I festivalens konkurrenceprogram for børnefilm deltager Martin Barnewitz' "Dannys dommedag", Martin Miehe-Renards "MGP-Missionen" og Esben Tønnesens "Detektiverne".

Mikkel Nørgaards "Fasandræberne" bliver vist på festivalen ved en Special Screening ligesom Katrin Ottarsdóttirs færøske "Ludo". Den svenske spillefilm "Force Majeure", der er blevet til med dansk koproduktion, og Peter Flinths norske "Beatles" er ligeledes en del af konkurrenceprogrammet.

Også en række kortfilm, dokumentarfilm og ældre spillefilm deltager. Få overblikket over samtlige danske film.

Nordische Filmtage Lübeck finder sted 29. oktober til 2. november. Det er den 56. udgave af festivalen.