Danske premierer i vinterferien

PREMIERE. Det er med både nye og kendte ansigter på plakaten, når "Klassefesten 2 – begravelsen" og "Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage" får premiere op til vinterferien.

Klassefesten 2 – begravelsen

De tre venner Thomas, Andreas og Niels er igen samlet i "Klassefesten 2". Thomas skal endelig giftes, og Andreas har arrangeret århundredets polterabend... synes han selv. Men et dødsfald under Thomas' polterabend sender de tre venner afsted på en uforglemmelig tur mod en begravelse, de sent vil blive tilgivet for. Speeddating, utroskab og nærdødsoplevelser sætter deres forhold til hinanden gevaldigt på prøve. Spørgsmålet er, om de tre venner kommer helskindet igennem turen og begravelsen - og om de når hjem til Thomas' bryllup i tide.

"Klassefesten 2" er produceret af Tomas Radoor og René Ezra for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Klassefesten 2 – begravelsen" har premiere den 6. februar.

Trailer 

 

 


Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage

Far-til-Fire-Onkel-Sofus-ve

Hele familien er på dyrskue for at hjælpe Onkel Sofus fra Australien med at vinde en prestigefyldt malkekonkurrence. Men det er hårdt arbejde, når præmiekoen ikke giver mælk og Sofus viser sig at være en sur, krævende mand, der trænger til at lære lidt om, hvordan man opfører sig i en rigtig familie.

Det er med et helt nyt cast, at det folkekære filmunivers vender tilbage til det store lærred. Jesper Asholt har denne gang rollen som Far, Bodil Jørgensen spiller en excentrisk Fru Sejersen, mens Kurt Ravn har dobbeltrollen som både Onkel Anders og Onkel Sofus. Foruden helt nye skuespillere i rollerne som Lille Per, Mie, Ole og Søs.

Den nyeste film i rækken af "Far til Fire"-film er denne gang instrueret af Giacomo Campeotto, mens Henrik Møller Sørensen igen producerer for ASA Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage" har premiere den 6. februar.

Trailer