Det stemningsfulde spil Limbo hyldet ved Independent Games Festival

Der er store forventninger til danske Playdead's kommende spil "Limbo". De er ikke blevet mindre nu, hvor spillet har modtaget to markante priser ved den prestigefyldte Independent Games Awards.

I "Limbo" skal en lille dreng forcere et dunkelt, drømmeagtigt og ambitiøst animeret landskab i jagten på sin forsvundne søster. Spillet, som er i kontrastfuld sort/hvid, blev den 11. marts præmieret ved Independent Games Festival i San Fransisco. Og de københavnske spilproducenter hos Playdead kan rejse hjem over Atlanten med en pris for "Excellence in Visual Art" og en pris for "Technical Excellence."

Independent Games Festival afholdes i forbindelse med den årlige kæmpesammenkomst for spilbranchen, Game Developers Conference. Festivalens hovedpris for "Best Independent Game" gik til det amerikanske "Monaco", et uhøjtideligt småsvindlerspil for fire personer. Også et andet dansk spil, Press Plays "Max & the Magic Marker", fald i amerikanernes smag og blev tildelt sponsorprisen "D2D Vision Award".

Trailer

"Limbo" har modtaget demostøtte fra New Danish Screen - Spilordningen. Der er endnu ikke fastsat en udgivelsesdato for spillet.