DOC LOUNGE: GRIZZLY MAN

Billede til artiklen DOC LOUNGE: GRIZZLY MAN
Doc Lounge viser tirsdag den 10. marts dokumentarfilmen "Grizzly Man" fra 2005. Instruktøren Werner Herzog udforsker med filmen menneskets ubesvarede kærlighed til en natur, der er lige så smuk, som den er ubarmhjertig og grusom.

Filmen er et stærkt portræt af dyreaktivisten Timothy Treadwell, der efter 13 år i selskab med Alaskas vilde bjørne, på tragisk vis ender som offer for de dyr, han har viet sit liv til.

I oktober 2003 finder man resterne af Timothy Threadwell og Amie Huguenard. De var blevet lemlæstet og delvist ædt af en grizzlybjørn. Timothy Treadwell, en tidligere misbruger og mislykket skuespiller, boede i selvvalgt isolation midt ude i Alaskas vildmark. De sidste fem år af sit liv dokumenterede han sin færden blandt bjørnene ved hjælp af et kamera. Her afslører han sit inderste jeg, sine passioner, angst og svagheder. Men også sin oprigtige kærlighed til bjørnene og livet i den uberørte vildmark.

Doc Lounge åbner dørene kl. 19, og indtil filmen starter kl. 20, er der mulighed for at forsyne sig i KARRIERES restaurant og cocktailbar. Der vil desuden være en gratis dvd med den prisvindende dokumentarfilm "Sharkwater" til de hurtige.

DOC LOUNGE CPH præsenteres af Magic Hour Films i samarbejde med WG Film og Det Danske Filminstitut.

Entré: 60 kr. Sted: KARRIERE, Flæsketorvet 57-67, 1711 København V

[Foto: framegrab]