DOXBIO viser Ballroom Dancer

DOKUMENTAR. Christian Bonke og Andreas Koefoeds dansedokumentar "Ballroom Dancer" begynder sin DOXBIO-turné søndag den 2. september.

"Ballroom Dancer" kommer nu ud i landets biografer. I København, Aarhus og Skanderborg vil der i forbindelse med visningen også være dans med nogle af landet mest lovende latin-dansere. Instruktørparret vil være til stede ved visningen i Grand Teatret i København.

Christian Bonke og Andreas Koefoed har fulgt den tidligere verdensmester i latin dans, Slavik Kryklyvyy. For ti år siden begik han sig blandt dansens verdenselite. I dag har den kompromisløse danser sat sig for at generobre sin plads på de bonede gulve. 

Læs interviewet med de to dokumentarister om En dans med dæmoner.

Det er første gang filmen bliver for et bredt dansk biografpublikum. Filmen var åbningsfilm på CPH:DOX sidste år, hvor den også var i konkurrence. Siden har den turnéret på festivaler i hele verden; bl.a. IDFA i Amsterdam og Tribeca Film Festiaval i New York.

Se hvor filmen bliver vist på DOXBIO.

"Ballroom Dancer" er en af to sportsfilm som DOXBIO har sat på plakanten. Den 5. september er der premiere på Daniel Denciks cykeldokumentar "Moonrider" i hele landet.

Trailer