DOX:DVD udgiver New Danish Screen dvd-boks

"New Danish Screen – The Collection" vil fra den 29. marts kunne købes i butikker landet over. Bokssættet med film fra DFIs talentstøtteordning sendes desuden ud med magasinet Covers aprilnummer og med månedens bog til medlemmer af Samlerens Bogklub.

DOX:DVD har sammen med filmskaberen Ulrik Wivel samlet otte film, der alle er støttet af New Danish Screen, og pakket dem lækkert ind i en samlet dvd-udgivelse. Filmene er lige så forskellige i genrer, længder og udtryk, som de er vedkommende og underholdende, men tilsammen giver de et nuanceret billede af, hvad der rører sig i den danske talentmasse.

Dvd-boksen med titlen "New Danish Screen - The Collection" udkommer den 29. marts i butikker landet over. Udover den kommercielle dvd-distribution sendes bokssættet allerede den 26. marts ud med magasinet Covers aprilnummer og senere i april også med månedens bog til medlemmer af Samlerens Bogklub.

Filmene

Josephine Michau, DOX:DVD, josephine@doxbio.dk / 6066 4942

Louise Haugstrup Jensen, Lanceringskonsulent, DFI, louisehj@dfi.dk / 5125 5137
 

"Det er glædeligt, at producenterne er gået sammen om én fælles udgivelse af de otte New Danish Screen film, for med en samlet pakke får de både større synlighed og udbredelse, end hvis de var udkommet på dvd hver for sig," fortæller Louise Haugstrup Jensen, lanceringskonsulent hos Det Danske Filminstitut, "og så er det interessant med både et nyt dvd-forlag og nye samarbejdspartnere som Cover og Samlerens Bogklub".

"New Danish Screen - The Collection" er den første udgivelse fra DOX:DVD. Forlaget udspringer af DOX:BIO, som Marlene S. Rasmussen og Josephine Michau står bag, og fremover vil de udgive smalle kvalitetsfilm på dvd. Se mere på www.doxbio.dk.

"New Danish Screen - The Collection" vil bl.a. kunne købes i Filmhusets Film- & Boghandel, og alle filmene er eller bliver tilgængelige på Filmstriben. Alle filmene vises desuden i Cinemateket tirsdag den 30. marts kl. 21:15.

Læs mere om dvd-udgivelsen og de enkelte titler på dfi.dk/presse.